Werken in de bouw

Werken in de bouw van de energietransitie

Werken in de bouw en bijdragen aan het duurzamer Nederland? Voor het waar maken van de energietransitie vinden groten projecten plaats. Zoals het bouwen van een windpark op zee, een zonnepark of het aanleggen van leidingen voor een warmtenet. Deze mega-projecten zijn nodig. Heb jij geen last van hoogtevrees? Misschien kan jij wel bovenin een windmolen werken. Kan jij goed tegen hitte? Er is een groot tekort aan lassers om warmteleidingen te verbinden. Zit hier iets tussen waar jij enthousiast van wordt? Lees meer over grote energie-projecten. 

werken in de bouw van de energietransitie

Wat is een duurzaam huis?

Een duurzaam huis is een huis dat niet zoveel energie of warmte nodig heeft. Dit is dus duurzaam omdat je hierdoor minder fossiele brandstoffen  verbruikt om het huis te verwarmen, te koelen of om elektriciteit te gebruiken in het huis. Een huis is bijvoorbeeld ook duurzaam vanwege de bouwmaterialen die gebruikt worden voor het bouwen van het huis. Op deze pagina lees je alles over een duurzaam huis en hoe je het bouwt.

Bouw mee aan zonneparken

Bouw mee aan zonneparken!Heb je het al warm gekregen? De laatste paar jaren zijn de warmste jaren van de afgelopen drie eeuwen! Dit komt door de opwarming van de aarde als gevolg van de toenemende aanwezigheid van broeikasgassen zoals CO2. Lees het hier!

Meer weten? Klik hieronder!