Installatietechniek

Werken in de installatietechniek

Wil je werken in de installatietechniek of ben je je nog aan het oriënteren? Wij vertellen je er graag meer over. Lees dus gauw verder op deze pagina!

Er zullen de komende tijd veel veranderingen plaats vinden. Meer zonnepanelen en windmolens moeten worden geïnstalleerd. Veel huizen hebben isolatie nodig om minder energie te verbruiken. Om dit te bereiken moet er veel werk worden verzet. Heb jij interesse om hier een rol in te spelen? Hier vind je meer informatie over werken als installateur. 

installatietechniek pagina

Wat kun je als installateur?

Als installateur ben je bezig met installatiewerk in duurzame energie. Je legt technische installaties aan en onderhoudt deze, bijvoorbeeld in de woningbouw, de industrie of de utiliteit. Als installateur kun je met verschillende technische beroepen zoals bijvoorbeeld cv-monteurs, elektriciens of loodgieters. 

Wil je meer weten of deze beroepen of bijvoorbeeld werken in de elektra? klik dan hier. Op deze pagina willen we je graag meegeven dat ook jij op jouw manier een bijdrage kunt leveren aan de energietransitie. Laat je vooral informeren en inspireren zodat jij een MBO opleiding én beroep kunt kiezen dat echt bij je past! 

Meer weten? Klik hieronder!